Vištiena kinietiškai saldžiarūgščiame padaže su daržovėmis

Reikės:
300 gr vištienos krūtinėlės;
2 v. š. aliejaus;
2 vnt nedidelių agurkų arba puse jaunos cukinijos;
1 vnt morkos;
1 skiltelės česnako;
1 vnt paprikos;
1 a. š. sojos padažo;
3 v. š. medaus;
6 a. š. pomidorų padažo;
2-3 v. š. konservuotų kukurūzų;
žiupsnelio sezamo sėklų.

Kaip gaminti:
Keptuvėje paskrudinkite sezamo sėklas . Vištienos krūtinėlę supjaustykite vienodo dydžio
gabalėliais ir įkaitintoje keptuvėje ant stiprios ugnies, aliejuje apskrudinkite. Pabaigoje įpilkite
sojos padažą, permaišykite ir sudėkite vištieną į dubenį. Morką, agurkus ir papriką supjaustykite
šiaudeliais, česnaką smulkiai sukapokite. Neilgai pakepame daržoves, kad visos išliktų traškios.
Dėkite tokiu eiliškumu: morkos, česnakas, paprika ir agurkai. Tuomet sudėkite keptą vištieną,
medų, pomidorų padažą ir gerai išmaišykite. Keptuvę nukelkite nuo ugnies ir suberkite
konservuotus kukurūzus, išmaišykite.
Patiekite su virtais ryžiais ir ant viršaus užberkite kepintų sezamo sėklų.
SKANAUS!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Jūsų duomenys taip pat bus naudojami užsakymo vykdymui. Daugiau skaitykite Privatumo Politikoje