Reikės:300 gr vištienos krūtinėlės;2 v. š. aliejaus;2 vnt nedidelių agurkų arba puse jaunos cukinijos;1 vnt morkos;1 skiltelės česnako;1 vnt paprikos;1 a. š. sojos padažo;3 v. š. medaus;6 a. š. pomidorų padažo;2-3 v. š. konservuotų kukurūzų;žiupsnelio sezamo sėklų. Kaip gaminti:Keptuvėje paskrudinkite sezamo sėklas . Vištienos krūtinėlę supjaustykite vienodo dydžiogabalėliais ir įkaitintoje keptuvėje ant stiprios ugnies, aliejuje […]
100 g. sviesto 3 kiaušiniai 150 g. medaus 300 g. pilno grūdo miltų 4-5 vidutinio dydžio obuoliai 1 šaukštas cukraus (obuoliams pabarstyti) vanilė cinamonas imbieras (milteliai) muskatas 2 a.š. kepimo miltelių (be kaupo) Obuolius nulupame ir supjaustome skiltelėmis, pabarstome cukrumi ir cinamonu ir išmaišome. Ši obuolių sumaišymo su cukrumi procedūra- nebūtina, čia jei labiau patinka […]
Maždaug 1 kg blauzdelių REIKĖS: 1 valg. š. medaus 2 valg. š. sojų padažo 2 valg. š. alyvuogių aliejaus 4 valg. š. pomidorų padažo 3-4 skiltelės česnako maltų pipirų druskos (jei soja sūri- nepadauginkite) taip pat galite įdėti savo mėgstamų prieskonių: čiobrelių, bazilikų, raudonėlio ir pan. Visus ingredientus sumaišome, česnaką “išspaudžime” arba labai smulkiai […]
Sausainių tešlai: 500 g. miltų 200 g. sviesto 100 g. cukraus pudros 2 kiaušiniai žiupsnelis druskos Dekoravimui: 1 kiaušinio baltymas 200 g. cukraus pudros 0,5 a.š. citrinos sulčių maistinių dažų Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukraus pudra, po to gerai išplakame su kiaušiniais. Sudedame miltus ir išminkome tešlą. Tešlą, įvyniotą į maistinę plėvelę, mažiausiai 1 […]